top of page

veel gestelde vragen!

 • Verkopen jullie kadobonnen?
  Ja, wij hebben kadobonnen te koop voor elk bedrag naar keuze vanaf € 5.
 • Kan ik producten bij jullie bestellen ? en krijg ik korting bij grootverbruik?
  Ben je op zoek naar een product wat wij (nog) niet verkopen? Een groot aantal producten kunnen we voor je bestellen, bij een omdoos ( vaak 6- 12 stuks) krijg je zelfs 10% korting. Vraag naar de opties in de winkel of via de mail.
 • Is jullie winkel goed te bereiken met de auto ?
  Zeker, onze winkel ligt aan een doorgaande tweerichtings weg met veel betaald-parkeerplekken. Als je geluk hebt is er een plekje voor de deur vrij maar parkeerterrein Trans ligt ook maar op 2 minuten loopafstand. Flitsbezoek? Om de hoek vind je een aantal shop & go plekken. Hier kan je max 30 minuten staan, dit kost €1,45 per 30 min.
 • Verkopen jullie lokale producten ?
  Ja, een aantal voorbeelden : In de zomer en het najaar verkopen we groenten van Biologische boerderij de Horsterhof. Biologische Bakkerij koekie maakt een groot deel van onze taart en cakes. Heerlijke verse soepen worden aangeleverd door Soeperman. Ook verkopen we honing uit de Arnhemse watertuin en hebben we een kaartenrek vol met kaarten gemaakt door Arnhemse kunstenaars ! Ken je nog een leuk biologisch en lokaal (Arnhem en omstreken) bedrijf ? Tip ons !
 • Kunnen jullie boodschappen thuis bezorgen ?
  Ja, binnen een straal van 3 km is het mogelijk uw boodschappen per bakfiets thuis te laten bezorgen door ons. Boven de € 50 is de bezorging gratis. Om een afspraak te maken kan je telefonisch of via de mail contact opnemen.
 • Kan ik bij jullie verpakkingsvrij winkelen?
  Ja, neem gerust je eigen zakjes mee voor brood , groenten en fruit. Bij onze afdeling onverpakt kan je ook je eigen potten, bakjes of zakjes laten vullen met diverse droogwaren . Voor meer info zie hier
 • Verkopen jullie cadeau (pakketten) ?
  Wil je iemand verrassen bij een verjaardag of een andere gelegenheid ? In overleg kunnen wij een cadeaupakket(je) voor je samenstellen. Ook voor wijn hebben we een cadeau verpakking beschikbaar.
Mimint Arnhem.jpg
mimint logo.jpeg
bottom of page